Àrea internacional

Presència internacional i projectes

L’entitat, guiada pel seu compromís amb la millora de la qualitat de vida d’infants i adolescents en risc i en la defensa dels seus drets, està atenta a les evolucions i a l’actualitat de les iniciatives europees d’aquest àmbit, tant de les institucions com d’aquells fòrums des d’on es treballa per a la defensa dels interessos de les persones que atenem.

Així, la presència institucional de Fundació Resilis a Europa, com a tal i/o en representació de l’interès de les persones amb qui treballem, es materialitza en el següents projectes:

Hem participat a:

Sapere Aude

Sapere Aude és un projecte de mentoria social que treballa per la millora del rendiment escolar i la integració social de joves en acolliment residencial. Si vols formar part de la 7a edició, i vols viure l’experiència de la mentoria, no ho dubtis i forma part del projecte!

Busquem persones que tinguin ganes de participar de forma voluntària en aquest projecte de mentoria per a joves en acolliment residencial d’entre 12 i 22 anys durant el curs escolar (de setembre a juny).

Domus Ludens

Domus Ludens és un projecte que va obtenir finançament europeu que té com a objectiu millorar – a través del joc, i en particular dels jocs de taula – el benestar subjectiu i l’adquisició d’habilitats dels joves en atenció residencial.

Domus Ludens was a European funded project that aimed to improve – through play, and in particular board games – the subjective wellbeing and acquisition of skills of young people in residential care.

Necessiteu més informació? Voleu socis per dinamitzar els vostres projectes socials internacionals?

Volem contribuir i encoratjar la participació de les persones amb les que treballem en aquests programes de gestió de coneixement, així com en d’altres programes europeus, i per això  s’ha desenvolupat un servei de suport especialitzat en projectes socioeducatius internacionals.

Contacta amb nosaltres

2 + 12 =