S’apropa la nostra jornada a Guatemala!

06/02/2023 | Internacional, Resilis

El proper 19 de febrer des de Fundació Resilis i Plataforma Educativa organitzem el Ciclo de Conferencias sobre el Futuro del Empleo en Guatemala. La trobada forma part d’un cicle de conferències per presentar el model professional de Gestió per Competències en col·laboració amb la Fundació Duane Carter, la Universitat Popular de Guatemala i l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID). L’esdeveniment tindrá lloc al Centro de Formación de la Cooperación Española a la capital de La Antigua de Guatemala. 

Amb l’objectiu de proposar alternatives per la millora de l’accés al mercat laboral de la població guatemalenca, aquesta trobada i debat amb representants del sector públic, privat i social, busca analitzar conjuntament els reptes i les oportunitats que ha d’afrontar el país respecte a les estratègies per al foment d’ocupació i el desenvolupament social. 

Per a la direcció de les ponències, es comptarà amb la participació de Marta Colomer i Camon, experta de referència per als principals organismes públics d’ocupació a Catalunya (Espanya), amb més de 20 anys d’experiència en funcions d’assessorament a empreses privades i organitzacions d’acció social en la Gestió per Competències per a fomentar l’ocupabilitat i gestió, com a selecció, de persones per competències. 

Amb el suport de: