CAPRABO posa en marxa el programa Cèntims Solidaris

21/12/2023 | General

CAPRABO posa en marxa el programa Cèntims solidaris per 2024, una acció solidària que té com a objectiu col·laborar amb diferents col·lectius en situació de vulnerabilitat.  Aquest mes de Gener del 2024, un dels projectes beneficiats d’aquesta iniciativa ha estat el projecte Sembrant Esperança – Projecte de Nutrició Infantil a Totonicapan ( Guatemala ), un projecte que des de la Fundació Resilis i amb la seva contrapart sobre el terreny, Asociación Armonia, fa 10 anys que es desenvolupa.

En el marc del projecte, es realitzen tallers formatius, a través dels quals s’atenen a un total de 200 famílies amb fills menors de 5 anys i que presentin desnutrició i/o a dones embarassades en risc.  En paral·lel, es porta a terme un seguiment i avaluació de les famílies formades, recolzant-les en el procés d’eradicació de la malnutrició dels seus fills/es.

D’igual manera s’aposta per els cultius sostenibles a la zona, els horts comunitaris i la incorporació a la dieta de nous aliments a la zona, conreats de manera sostenible.

Per tal de recaptar els cèntims solidaris, CAPRABO posa a disposició dels seus clients la possibilitat d’afegir uns cèntims a la seva compra, responent SI o NO mitjançant el datàfon en el pagament amb targeta. En cas que es vulgui col·laborar d’altres maneres amb els projectes escollits, només cal entrar a https://caprabo.worldcoo.com/

Us volem fer arribar aquesta informació per tal que tingueu en compte que el vostre SI quan aneu a fer la compra habitual, es converteix en una aportació important per projectes com el nostres, on la FAM ZERO és l’objectiu principal. Moltes gràcies per formar-ne part!!