Trailwalker d’Intermón Oxfam 2024

22/04/2024 | General, Resilis

De vegades una idea boja, sorgida en un context de distensió, fent mitja broma; s’acaba convertint en una proposta genial que aglutina tot un conjunt de valors que donen context a moltes de les accions o activitats que fem.


Aquesta idea boja, ja fa tres anys que la realitzem. Participem en la Trailwalker d’Intermón Oxfam. La carrera que recapta diners per fer pous d’aigua a zones on pateixen sequera. La falta d’accés a l’aigua potable fa que moltes persones visquin en la pobresa més absoluta.


Aquesta proposta sorgida d’un dels nois que residia al CRAE Les Llúdrigues, l’hem feta nostre i totes les noies, nois i persones treballadores cada any ens esforcem per poder aconseguir els diners de la inscripció i caminar per l’objectiu d’ajudar a altres persones.


No és fàcil. Necessitem complicitats, d’esforçar-nos per coordinar-ho tot plegat i donar sentit a l’acció concreta.
Volem donar les gràcies a totes les empreses, entitats i persones que han col•laborat en la recaptació per pagar la inscripció. Us els detallem a continuació per tal que en quedi constància: Marginats V, Hiper escola, Virens, CRAE Abeona, CRAE Les Deveses, Fundació Resilis, Can Serrallonga, Cooperativa el Veïnat, J Conde Fotògraf, Roxe, RC Girona (Black Belt school) Farmàcia Rosa Aguer… I un seguit de persones anònimes que ens han ajudat molt.


Diumenge 7 d’abril a les 10 del matí, tots preparats i preparades per posar-nos el dorsal, el braçalet i començar a caminar. Santa Cristina d’Aro ens donava la benvinguda a tots i totes les participants en un ambient festiu i d’alegria. Preparades, llestes i endavant cap a Sant Feliu de Guíxols!


Activitat per compartir, xerrar, riure, explicar, mirar, … S’acosta la meta i tothom ens posem en fila per fer l’entrada. Objectiu aconseguit!!
Esperem retornar el proper any amb més forces.