Concurs de fotografia – CRAE Les Llúdrigues

15/06/2023 | Resilis

Com bé sabeu, des de fa anys el CRAE Les Llúdrigues celebra un concurs de fotos en el qual participen totes les persones que formem part del centre.

La proposta va sorgir d’un grup de joves que plantejava idees per decorar els espais comuns i personalitzar-los. Cada any es reuneixen les noies i els nois i decideixen un tema concret en què cadascú presenta una foto que representi la proposta.

La darrera idea proposada i l’encàrrec era fer una fotografia sobre l’Amistat.

Per tal d’escollir les fotos guanyadores intentem cercar persones externes al centre que tinguin relació amb nosaltres o amb la població de Salt. Aquest any hem fet una proposta arriscada per cercar el jurat, però que creiem que és una eina per acostar a diferents persones, estaments, al centre i jovent que hi viuen.

Per deliberar i escollir la foto guanyadora del grup de noies i nois del centre, vàrem demanar als Mossos d’Esquadra si ens volien fer de jurat. L’agent responsable de les relacions amb la comunitat ens ha fet de pont per tal de passar les fotos i varen crear un grup per fer la tria.

Finalment, després de diverses votacions han donat per guanyadores dues fotos que varen obtenir el mateix nombre de vots. Les fotos guanyadores són les realitzades per en Joel Lamarca Arbones i la Jennifer Caballero Barros.

Pel que fa al personal educatiu i de serveis del centre, vàrem demanar als pares i mares dels nois i les noies si ens volien fer de jurat i escollir la nostra foto. Van ser divertides les reaccions dels familiars, ja que els va sobtar la demanda que els fèiem. Després de comptabilitzar els vots emesos per les mares i pares de les noies i nois que viuen al centre, la foto guanyadora és la realitzada per l’Ester Rossell Martines.

El premi que atorguem és un sopar pels guardonats que escullen on volen fer l’àpat i la foto col·locada en un lloc preferencial en el centre.