Coneixes el nostre servei SEVAP?

02/11/2023 | Resilis

Ja fa un any que els equips SEVAP de la UTE de la Fundació Mercè Fontanilles i Fundació Resilis van començar a treballar per donar suport a joves que sol·liciten la prestació econòmica com a extutelats.

En aquest primer any les tècniques i tècnics han aconseguit agilitzar moltes sol·licituds, i orientar més de 2000 joves en una nova etapa de vida com a joves emancipats i en els seus itineraris formatius i per la inserció laboral.

En aquest primer any d’execució del projecte, els equips SEVAP s’han consolidat com a referents en l’acompanyament amb els nois i noies extutelats que s’emancipen i han treballat intensament per construir una xarxa de coordinacions sòlida amb diferents entitats, que ha permès oferir un servei d’acompanyament individualitzat i integral. A més, han sabut adaptar-se ràpidament als desafiaments que han anat sorgint per poder donar resposta a les necessitats canviants en els procediments i circuits de tramitació de la prestació.

Amb el primer aniversari, des dels equips SEVAP volem celebrar la bona feina de cadascuna de les tècniques i tècnics que els conformen, i també la força motivadora per continuar avançant en els processos de suport i orientació. Malgrat les dificultats, han demostrat que amb esforç i dedicació es poden aconseguir grans canvis.

Aquest primer aniversari és també una celebració de la força i la resiliència dels nois i noies que lluiten cada dia per tirar endavant, com a persones adultes emancipades.

I des d’aquesta celebració els equips SEVAP continuen treballant per construir un futur amb millors oportunitats al costat de joves extutelats.